Formacions a professionals

Espai de formació orientat a professionals.

L’assessorament a professionals de l’educació està encaminat a oferir recursos, eines i estratègies al professorat per tal d’intervenir en una situació concreta a l’aula o al centre educatiu. L’objectiu és poder generar un espai d’intercanvi i reflexió entre els professionals que faciliti la solució conjunta de diferents aspectes que s’acordi treballar.

Propostes que s’ofereixen en l’àmbit de l’escola bressol:

  • ESPAI COMPARTIM: espai que combina la intervenció a l’aula en situacions o problemàtiques concretes individuals amb el treball de la dinàmica grupal, i amb l’assessorament i formació als educadors/es. Sol tenir una durada aproximada de 6 mesos, intercalant sessions a l’aula setmanals o quinzenals i reunions mensuals amb l’equip educatiu. 
  • Servei d’assessorament psicopedagògic per tal de valorar, identificar i intervenir en problemàtiques concretes dels alumnes i realitzar assessorament i treball amb l’escola i les famílies.

 

Propostes dins l’àmbit educatiu de primària i secundària:

  • Servei d’assessorament psicopedagògic per tal de valorar, identificar i intervenir en problemàtiques concretes dels alumnes i realitzar assessorament i treball amb el centre i les famílies.

Tens una altra proposta?

Tens una altra proposta? O d’un altre àmbit de la salut? Posa’t en contacte amb mi i ho valorem junts/es!